• en_US
 • Proclaimer

  Dit is de website van Nesec
  Nesec heeft deze site met zorg samengesteld en probeert met deze site Nesec-relevante informatie toegankelijk te maken. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Ook voor aanvullende vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Dat kan per e-mail aan nesec@nesec.nl. Onze site doet geen aanbiedingen en via de site komen geen transacties tot stand. Als u geïnteresseerd bent om ons te spreken of specifieke vragen hebt kunt u ons bereiken op telefoonnummer 010 737 11 77.

  Privacystatement
  Nesec respecteert de privacy van bezoekers zoveel mogelijk Het bezoek aan de website van Nesec kan geheel anoniem plaatsvinden. Wel zijn we geïnteresseerd in gegevens die ons inzicht geven in bezoekersgedrag opdat wij onze website hierop kunnen aanpassen. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld op welk tijdstip u de site bezoekt, vanaf welke site u op onze site binnenkomt, hoe lang u op de site blijft en welke pagina’s het meest bezocht worden. Deze gegevens worden volledig anoniem verzameld.

  Beeldmateriaal
  Beeldmateriaal (waaronder de foto’s) in deze site zijn deels uit open bronnen en op een deel rust auteursrecht. Als u materiaal wilt gebruiken neem dan a.u.b. contact met ons op via nesec@nesec.nl.

  View all newsitems