• en_US
 • Nesec Shipping Debt Fund

  Het Nesec Shipping Debt Fund (NSDF) is een financieringsfonds van €250 mln. bestemd voor de scheepvaart. Met het fonds geven wij een impuls aan de short sea sector, het belangrijkste segment binnen de Nederlandse scheepvaart. Het fonds bestaat uit een gediversifieerde portefeuille aan scheepsleningen, voor zowel nieuwbouw als tweedehands schepen of modificaties. Het fonds heeft de support van de Nederlandse overheid en een rating van Creditreform.

   

   

  Voor investeerders

  Het Nesec Shipping Debt Fund (NSDF) bestaat uit €250 mln. aan hypothecair gedekte scheepsleningen. Door gebruik te maken van data-analyse en daarop gebaseerde selectiecriteria ontstaat een gediversifieerde portefeuille. Deze portefeuille benadering en een pari passu deelgarantie van de Nederlandse Staat (goedgekeurd door de EU) geeft een reductie van het verliesrisico tegenover een aantrekkelijk rendement.

  Voor reders

  Het Nesec Shipping Debt Fund (NSDF) kan, voor u als reder, de weg openen naar het uitbreiden, vernieuwen en/of vergroenen van uw vloot. Een belangrijke component voor continuïteit van uw vloot en rederij.

  View all newsitems